Comença una nova temporada de l’activitat extraescolar d’atletisme del Club Atlètic Espluguí amb totes les mesures de protecció del covid19
Ja ha començat l’activitat extraescolar d’atletisme que desenvolupa el Club Atlètic espluguí els dilluns a la tarda al pavelló esportiu de l’Espluga, enguany amb totes les mesures de protecció individual i de desinfecció dels materials i espais que s’utilitzen.
Davant la situació actual de pandèmia del Covid19 el Club ha volgut tirar endavant l’activitat tot seguint els protocols específics per al desenvolupament de les activitats esportives.
Catorze nens i nenes entrenen l’agilitat, la resistència i la psicomotricitat, a través de les tècniques d’atletisme i també a través de jocs cooperatius. El Marc Morató és el responsable de portar el grup i d’entrenar els infants participants.
El Club ha proporcionat als participants i a l’entrenador una mascareta de protecció còmoda i personalitzada amb el logotip de l’entitat per tal de que en facin ús durant els entrenaments i sempre que no puguin mantenir la distància de seguretat.


0 comentaris

Deixa un comentari