Aquest any, com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, la 6a. Cursa de la Llufa que organitza el Club Atlètic Espluguí modifica la seva modalitat habitual.
S’ha plantejat una cursa que permeti  poder-la adaptar a la situació actual i organitzar-la així amb totes les condicions i seguretat.
En aquesta edició atípica incorporem un sistema de marcatge per fites. Les persones participants les trobaran, durant el recorregut, que podran fer  sols o amb el seu grup de convivència. El sistema de fites permetrà validar a totes les persones que hauran fet el recorregut.

Aquestes seran les instruccions que detallarem per als participants de la Cursa:

  • Els/les participants tindran una setmana per fer la cursa, del dilluns dia 21 al diumenge dia 27 de desembre fins a les 12 del migdia.
  • Es podrà fer caminant o corrent. Individualment o en grups de convivència, també amb mascotes. De dia o de nit.
  • Durant el recorregut els/les participants trobaran 3 balises que hauran de marcar al cartonet que se’ls hi donarà des de l’organització.
  • El cartonet es podrà recollir a la biblioteca o a la Llibreria papereria Índex, un cop feta la inscripció.
  • El recorregut, circular, és el següent: Sortida del pàrquing del camp de futbol, direcció Milmanda, passant pel castell; continuació de la ruta seguint les vinyes fins arribar al riu sec sense travessar-lo, on s’arriba al camp de futbol de nou.

INSCRIPCIÓ A LA 6a CURSA DE LA LLUFA

Els preus de la inscripció són els següents:
5 euros: cursa
12 euros Cursa + Dessuadora amb caputxa (opció No Disponible a partir del 21 de desembre )

Per efectuar el pagament de la modalitat d’inscripció que hagis escollit  cal que facis una transferència bancària al següent número de compte: ES8921000136980200120683, indicant com a concepte : LLUFA2020- nom i cognoms de la persona inscrita.

En el cas d’haver escollit l’opció de cursa + dessuadora, aquesta es podrà recollir el dia 27 de desembre al matí a la plaça de l’Església en l’horari d’11h a 13h a la carpa de l’organització .

Les persones participants hauran de declarar responsablement que vetllaran per la seguretat i prevenció de la Covid-19, acceptant la declaració responsable en el moment de fer la inscripció.

Els beneficis de la 6a. Cursa de la Llufa aniran destinats a ajudar a l’empresa del lleure i esport espluguina, Drac Actiu, què tant el seu edifici com la seva activitat econòmica es va veure greument afectada davant la riuada de l’octubre de 2019.

Com ja és habitual i gràcies a la col·laboració desinteressada de diversos establiments espluguins, el dia 27 de desembre, vigília del dia dels innocents, a les 13h del migdia, a la plaça de l’Església, el Club Atlètic Espluguí realitzarà el tradicional sorteig per a totes les persones participants a la Cursa.

Per optar als obsequis del sorteig caldrà ser present a la plaça en aquell moment i caldrà portar el cartonet amb les fites degudament marcades.

La Llufa també tindrà un paper protagonista, així que els participants podran portar-la penjada, i la més original també tindrà premi.


0 comentaris

Deixa un comentari