El Club Atlètic Espluguí ha organitzat una ruta per fer una caminada durant el cap de setmana de l’1 de maig. La caminada és pot fer individual o acompanyat amb el grup bombolla sempre respectant les mesures de prevenció de la Covid19.
La ruta surt de la plaça del casal fins a agafar el sender que surt del carrer Escodines. Seguim aquest sender fins a la part final del carrer Urgell per agafar el camí de la serreta que desemboca al camí de la cometa on i pujàrem fins a les masies passant per la masia de la font de l’oca. Un cop allí pel carril bici anirem A buscar la pista de la pena de pujada fins a l’arribada de la Pedrera on hi ha un pal indicador on trencarem a la dreta seguint un sender ample que ens porta el mirador del Tossal de la Creu. Allí hi han unes bones vistes i és el lloc on podeu fer la foto per donar fe de la ruta i penjar-la a l’instagram. Seguirem pujant uns metres més pel sender a l’Esquerra del mirador i ja començarà la baixada fins arribar a una pista arreglada que voreja els Camps de vinya. Aquesta pista la agafarem a la dreta fins a tornar a trobar l’inici de la pista de la pena. Repetirem el tram d’asfalt pel carril bici i davant de l’alberg Jaume I, trencarem a la dreta per baixar el camí que passa per davant del Garber I que uns metres més avall acabarà desembocant a la part inferior del camí de la cometa, Un cop al poble si voleu completar el circuit només heu d’anar fins a l’estació de busos , Creuar el pas de vianants i arribar a la plaça del casal amb 9 km a les cames i una rialla a la boca.
TRACK DE LA CAMINADA

A l’arribar a Les Masies, i fins arribar a la pista forestal de La Pena, s’ha d’anar seguint les senyals del carril bici (un pal vermell). Veureu que us faran creuar vàries vegades per passos de vianants… Aneu creuant per precaució, ja que els vorals de la carretera són molt estrets.

Des del Club, volem demanar-vos que aneu en compte per passar en aquest tram, sobretot si porteu infants. Aneu seguint les senyals tan d’anada com de tornada.
El club només proposa una ruta sense cap vigilància i no es fa responsable de la gent, ni de les eventualitats que puguin tenir. No hi haurà avituallament, ni controls i cadascú que hi participa ho fa acceptant la seva pròpia responsabilitat o la dels seus tutors.

Entre totes les persones participants que es facin una foto al Mirador del Tossal de la Creu i la pengin a l’instagram es farà un sorteig d’un lot de productes del CAE. Per optar al premi, cal que siguis seguidor a Instagram del CAE (@caesplugui) i etiquetar la foto al mirador amb #caminada1maigcae
L’activitat no requereix inscripció i és gratuïta.

0 comentaris

Deixa un comentari