Club Atlètic Espluguí

Club Atlètic Espluguí - Gaudint de l'esport i la muntanya

14 nens i nenes han participat a l’activitat d’atletisme del Club Atlètic Espluguí

El dilluns 21 de juny ha acabat la temporada 20-21 de l’activitat extraescolar d’atletisme per a infants que ha organitzat el Club Atlètic Espluguí. Ha estat un any complicat degut a la Covid19 amb l’aturada de l’activitat presencial. Tot i això, durant el tancament es van realitzar exercicis d’entrenament de forma telemàtica.
Catorze nens i nenes de 6 a 13 anys han entrenat l’agilitat, la resistència i la psicomotricitat, a través de les tècniques d’atletisme i també a través de jocs cooperatius. El Marc Morató i el l’Antonio Jesús Amador han estat els responsables de portar el grup i d’entrenar els infants participants.
Els infants participants, en agraïment a la tasca realitzada durant aquest curs, han regalat un petit obsequi fet per ells mateixos. Al mateix temps el Club ha regalat un petit detall a tots els participants.
L’activitat s’ha dut a terme tots els dilluns a la tarda a les instal·lacions del pavelló municipal d’esports David Rovira.

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2021 Club Atlètic Espluguí

Autor Anders Norén