Club Atlètic Espluguí

Club Atlètic Espluguí - Gaudint de l'esport i la muntanya

Suspesa la 43a cursa de l’Espluga

SUSPESA LA 43a CURSA ATLÈTICA DE L’ESPLUGA

Comunicat oficial de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí per la suspensió de la cursa de la Festa Major:

La 43a Cursa Atlètica de l’Espluga de Francolí queda

ajornada fins al 2022

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí comunica que la 43a Cursa Atlètica, que s’havia de celebrar el proper dissabte 31 de juliol en el marc de la Festa Major de l’Espluga de Francolí, queda ajornada fins al juliol del 2022. Aquesta és una decisió consensuada amb el Club Atlètic Espluguí després de diverses reunions.

Aquest esdeveniment requereix permís per part del Servei Català de Trànsit, i aquest no ha estat autoritzat a causa d’un retard en la gestió de la sol·licitud. Tot i la negativa, s’han fet diverses gestions per aconseguir l’autorització necessària que finalment no ha estat atorgada. Es lamenta que la situació no s’hagi pogut desencallar tenint en compte que és una de les curses més antigues de Catalunya.

Paral·lelament, durant les darreres dues setmanes, des de Protecció Civil s’ha fet la recomanació de no celebrar esdeveniments d’aquest tipus a causa de la dificultat que suposa el control del públic, ja que no hi ha garanties que les persones no s’aglomerin a la sortida/arribada.

Des de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí volem agrair al Club Atlètic Espluguí tots els esforços posats en l’organització de la cursa.

Esperem que la situació millori i retrobar-nos l’any vinent.

L’Espluga de Francolí, 28 de juliol de 2021.

pròxim Publicar

Deixar una resposta

© 2021 Club Atlètic Espluguí

Autor Anders Norén