Club Atlètic Espluguí

Club Atlètic Espluguí - Gaudint de l'esport i la muntanya

Portadors de la Flama del Canigó

Un any més el Club Atlètic Espluguí ha estat el responsable d’anar a buscar la Flama del Canigó i fer-la arribar fins punt d’inici de l’activitat cultural i festiva de la Revetlla de Sant Joan de l’Espluga de Francolí.

El president de l’entitat, Marc Martí es va dirigir fins a Artesa de Segre on es va trobar amb els atletes locals i on van fer el relleu de la flama.

La flama va arribar a l’Espluga al punt de les 6 de la tarda i des del Celler cooperatiu i portada pel grup d’infants de l’activitat d’atletisme va arribar fins a la Plaça del Casal, on va ser rebuda per part de l’alcalde Josep M. Vidal, el consistori, les entitats de cultura popular i el públic assistent.

Anterior Publicar

© 2021 Club Atlètic Espluguí

Autor Anders Norén