Club Atlètic Espluguí

Club Atlètic Espluguí - Gaudint de l'esport i la muntanya

Entrenaments trail

Els entrenaments dirigits que es realitzen actualment amb el CAE van adreçats a tots els corredors de muntanya amb ganes de compartir l’activitat amb altres persones que tinguin les mateixes o similars inquietuds:

  • millorar la forma física personal en una disciplina concreta com són les curses de muntanya
  • incrementar el seu rendiment en la participació de competicions que es realitzen arreu del territori

En el grup hi ha gent de diferents nivells i per això la proposta es realitza de forma oberta per a que tothom trobi el seu ritme d’acord a la seva condició i expectatives de millora.

Cada setmana els corredors reben la informació relativa a les sessions d’entrenament via on-line i a més es realitza una sessió presencial amb l’entrenador, el qual prioritza els aspectes més rellevants i complementaris per a un desenvolupament físic integral, incloent sessions de tonificació amb diferents aparells i materials, flexibilitat, multisalts, etc.

En definitiva, la prioritat és aconseguir un cos saludable i ben equilibrat per a la pràctica de les curses de muntanya, atenent també a la prevenció de lesions.

L’entrenador també s’encarrega d’assessorar, des de la seva experiència, en la resolució de dubtes en quan a la compra d’equipament, productes de nutrició per al rendiment, etc.

 
 
 
 

© 2022 Club Atlètic Espluguí

Autor Anders Norén