Club Atlètic Espluguí

Club Atlètic Espluguí - Gaudint de l'esport i la muntanya

Informació general

Torna la 43a edició de la Cursa Atlètica de l’Espluga de Francolí 

El Club Atlètic Espluguí ja fa 42 anys que organitza la Cursa Atlètica de l’Espluga.

Malauradament l’any passat degut a la pandèmia de la Covid19 i altres problemes aliens al club, no vam poder celebrar la 43a edició d’aquesta cursa. Així que aquest any emprenem, amb moltes ganes, l’organització  d’aquest esdeveniment.

La nostra Cursa és una prova d’atletisme popular, però amb un caire singular, com diu en Sebas Guim en el seu llibre “LES 100 CURSES QUE HAS DE FER ALGUNA VEGADA A LA VIDA” té un encant especial, doncs transcorre en un ambient de Festa Major, i per l’entorn del Monestir de Poblet i les muntanyes de Prades.

La data serà el dissabte dia 30 de juliol a les 7 de la tarda i com sempre, coincideix amb el dissabte de la Festa Major del nostre poble.

Com ja venim fent fa anys s’organitzaran dues curses la de 15 km i la de 5 km. Per tal de donar un servei adequat a tots i totes les paricipants es limitarà a 350 participants entre les dues curses. 

Les inscripcions estaran obertes a partir del dia 16 de maig a la web www.caesplugui.cat i es tancaran a les 12 de la nit del dia 24 de juliol . El preu de les curses per socis i sòcies del club són 10€ i pels no socis 17€. Amb el pagament de la inscripció l’atleta tindrà la tradicional bossa amb una samarreta tècnica i altres productes típics el nostre poble.

Si es fa la inscripció abans del 15 de juny podràs personalitzar el teu dorsal, i et podrem garantir la talla de la samarreta.

Us recordem que el dia de la cursa NO es faran inscripcions presencials.

Com ja sabeu la cursa de 5 Km es va organitzar per obrir la cursa de l’Espluga a atletes, famílies i persones de tots els nivells i totes les diversitats. L’esplugiuna Noe Gaya ha demostrat any rere any que l’esport no té límits, i gràcies a l’esperit de superació tothom hi té cabuda.

Aquest any t’esperem a la 43a Cursa de L’Espluga. Una de les més antigues de Catalunya!

© 2022 Club Atlètic Espluguí

Autor Anders Norén