Si et vols federar, des del CAE et tramitem la llicència FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) o bé la llicència FEDME (Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada).

Per tramitar la llicència cal que seguiu els següents passos:


1. Consulteu el pla de llicències i escolliu la que més us convingui. Un cop sapigueu la modalitat de llicència per les cobertures que volgueu, heu de triar la modalitat A, B, C, D o E.Veureu que a la part inferior on surten els preus, hi ha la possibilitat d’habilitar la llicència a la FEDME, la federació Espanyola. Val pocs diners de més. És imprescindible si voleu competir a nivell internacional o tenir descomptes als refugis de la xarxa UUIA.

2. Un cop ja tinguis triada una modalitat i si la volem habilitada, cal que facis el pagament al número de compte que el club t’indicarà. El club no tramitarà cap llicència que no s’hagi abonat prèviament.

3. Quan ja hageu fet el pagament, cal que envieu un correu electrònic a administracio@caesplugui.cat, amb les dades:
– Nom complert:  EXEMPLE: REINHOLD MESSNER

– La llicència que voleu amb lletra i si la voleu habilitada FEDME   EXEMPLE:  FEEC+FEDME D

– Adjunteu el resguard del banc com a pagat.  EXEMPLE:  INGRÉS DE 157,70€ I AL CONCEPTE:   “D_FEECFEDME_REINHOLD MESSNER”

4.Des del club comprovarem el pagament, que coincideixi amb la llicència demanada i tramitarem la llicència. Quan arribin ja us en farem arribar la targeta.Recordeu també que encara que no tingueu la targeta física a les mans podeu descarregar l’aplicació  (APP) per Android i IOS de la FEEC. Allà posant les vostres dades, teniu la vostra llicència virtual. Que a tots els efectes és igual de vàlida.