Club Atlètic Espluguí

Club Atlètic Espluguí - Gaudint de l'esport i la muntanya

Llicència federativa pel 2021

 

Si et vols federar, des del CAE et tramitem la llicència FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) o bé la llicència FEDME (Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada).

PASSOS A SEGUIR PER LA TRAMITACIÓ DE LA LLICÈNCIA FEDERATIVA PER PART DEL CAE

1. Un cop sapigueu la modalitat de llicència per les cobertures que voleu, heu de triar la modalitat A, B, C, D o E. 
Veureu que a la part inferior on surten els preus, hi ha la possibilitat d’habilitar la llicència a la FEDME, de la Federació Espanyola. Val pocs diners de més. És imprescindible si voleu competir a nivell internacional o tenir descomptes als refugis de la xarxa UUIA. 

2. Ja tenim triada la llicència que volem, i si la volem habilitada. Ara cal pagar. Són molts diners i el club no tramitarà cap llicència que no s’hagi abonat prèviament.
Per fer el pagament cal fer un ingrés/transferència amb l’import exacte de la llicència escollida al número de compte del CAE 
IBAN: ES89 2100 0136 9802 0012 0683 
 
i posar com a concepte:  “tipus llicencia(FEECoFEDME)_nom SOCI”
És important que al concepte de la transferència/ingrés hi figuri el nom de la persona federada, no el de la persona que fa la transferència/ingrés.
Guardar-vos el justificant de pagament per enviar-lo per email.
 
3. Un cop fet el pagament cal que envieu un mail a caesplugui@gmail.com, sol·licitant la tramitació de la llicència. En aquest mail caldrà que adjunteu el resguard de pagament de llicència que haureu fet prèviament.
 
Indicacions del mail:
– a l’assumpte del missatge cal indicar el següent : “Llicències FEEC 2021” 
– al cos del missatge cal indicar les següents dades:
  • Nom complert:  EXEMPLE: REINHOLD MESSNER
  • El tipus de llicència que heu escollit amb lletra i si la voleu habilitada FEDME   EXEMPLE:  FEEC+FEDME D
  • Adjunteu el resguard del banc com a pagat. 
 
-En el cas dels menors per treure la llicència de l’activitat de “trail-running infantil” cal afegir al mail les dades del menor, que no tenim al nostre registre.
-Nom Complet del menor i del tutor (pare o mare que sigui soci)   EXEMPLE:  JUNIOR MESSNER I  REINHOLD MESSNER
-Data naixement menor: 01-11-2011
-NIF menor:  12345678R
-Adreça: C/MUNTANYA S/N
– La llicència que voleu amb lletra i si la voleu habilitada FEDME   EXEMPLE:  FEEC C sub14
– Adjunteu el resguard del banc com a pagat. (recordeu que al concepte de la transferència/ingrés hi ha de figurar el nom del menor)
 
4. Un cop comprovat que el pagament coincideix amb la llicència demanada, tramitarem la llicència a la FEEC.
 
Quan arribin les targetes federatives us les farem arribar, o bé podreu passar-les a recollir per la biblioteca municipal de l’Espluga en l’horari d’obertura, a partir del 11 de gener.
 
Recordeu també que encara que no tingueu la targeta física a les mans podeu descarregar l’aplicació  (APP) per Android i IOS de la FEEC. Allà posant les vostres dades: Dni + data naixement teniu la vostra llicència virtual. Que a tots els efectes és igual de vàlida.
 
Tots els que envieu el mail amb la sol·licitud de la llicència juntamet amb el pagament abans del 27 de desembre tindreu la llicència operativa el mateix dia 1 de gener del 2021. Els que ho feu més tard, anirem tramitant llicències setmana a setmana i pot ser que esteu uns dies sense cobertura.

© 2023 Club Atlètic Espluguí

Autor Anders Norén