Avís legal

Aquesta pàgina Web és propietat de CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ amb NIF – domicili a Carrer de les Parres, 36, 43440 L’Espluga de Francolí, Tarragona

Per a qualsevol pregunta o proposta, contactin a l’e-mail: caesplugui@gmail.com

Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a España, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web.

L’accés a la nostra pàgina Web per part de l’USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’US vigents en el moment de l’ accés, que preguem que llegeixi detalladament. L’USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d’ús d’aquest. Si l’usuari no estigués d’acord amb aquestes condicions d’ús, haurà d’abstenir-se d’utilitzar aquest portal i operar per mitjà del mateix.

En qualsevol moment podem modificar la presentació i configuració del nostre Web, ampliar o reduir serveis, o inclús suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, de forma unilateral i sense previs avis.

A. PROPIETAT INTEL.LECTUAL

Tots els continguts, textos, imatges, marques i codis font, són de la nostra propietat o de tercers als que se’ls han adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L’usuari únicament té dret a un ús privat d’aquests, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per a modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret propietat del seu titular.

B. CONDICIONS D’ACCÉS

L’accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre.

L’envio de dades personals, implica l’acceptació expressa per part de l’USUARI de la nostra política de privacitat.

L’usuari ha d’accedir a la nostra pàgina Web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic i a les presents Condiciones Generales d’ús. L’accés al nostre lloc Web es realitza amb la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers, o, a nosaltres mateixos.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres pàgines web als que es pugui accedir a través dels enllaços de la nostra pàgina web posi a la seva disposició, li comuniquem que quedem eximits de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per utilització d’aquestes pàgines web, alienes a la nostra empresa, per part de l’usuari.

C. RESPONSABILITATS

En posar a disposició de l’usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligencia en la prestació d’aquest, així com en els mitjans tecnològics emprats. Això no obstant, no responem de la presència de virus i altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.

No garantim que la disponibilitat del servei sigui contínua i ininterrompuda.

L’USUARI té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lacions de robots, o software que alteri el normal funcionament del nostre web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L’USUARI assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web.

L’USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en aquestes, i per tant, les accepta integra i expressament.