Cursa de la Llufa

REGLAMENT

CLASSIFICACIÓ

INFORMACIÓ GENERAL

Dia: diumenge, 24 de desembre de 2023, a partir de les 10:30h

Hora:

  • a les 10:30h – curses infantils
  • a les 11h sortida de la caminada
  • a les 11:30 sortida de la cursa
  • Al voltant de les 12:30h, entrega premis als guanyadors de la cursa, a la millor llufa i sorteig de regals per a tots els participants.

Lloc: Plaça de Sant Isidre (L’Espluga de Francolí)

Recorregut: 5 Km

Modalitats: cursa / caminada

Preu inscripció cursa:

  • 5€  socis del CAE
  • 7€  no socis

Preu inscripció caminada:

  • 5€  socis del CAE
  • 7€  no socis

Aquest any, el regal que s’entregarà a tots els participants que així ho sol·licitin en el moment de la inscripció, serà una motxilla 

També hi haurà una cursa infantil de la llufa pels més petits. Hi podran participar els nens que tinguin entre 3 i 8 anys (inclosos). Tot i aqueta cursa infantil, qualsevol nen/a que vulgui podrà participar a la cursa/caminada de 5km també ho podrà fer, sempre i quan vagi acompanyat d’un adult. En el cas que un nen o nena vulgui fer la caminada, haurà d’emplenar la inscripció corresponent, a banda de la cursa infantil.

Els preus per la cursa infantil són els següents:

  • 1€ només cursa

Cursa solidària

La Cursa de la Llufa cada any fa una donació. Aquesta any la donació serà per Travesses solidàries (https://www.travessessolidaries.cat/

 

DESCRIPCIÓ

El Club Atlètic Espluguí organitza pels voltants del dia 28 de desembre (dia dels Sants Innocents) la Cursa de la Llufa. Ja se n’han organitzat 8 edicions.

La cursa de la Llufa té un recorregut de 5 km, corrent o caminant, pels camins de l’entorn de l’Espluga. El punt de trobada i el lloc de l’esdeveniment festiu té lloc a la Pl. Sant Isidre del municipi.

Des de l’any 2022 la cursa és cronometrada amb premis per les primeres persones, categories masculí i femení.

Els infants tenen l’opció de participar a la cursa infantil que recorre 500 metres pels carrers de l’Espluga. 

Al final de l’esdeveniment es realitza un sorteig ja tradicional, amb els números de dorsals en que els premis son productes d’alguns establiments col·laboradors de l’Espluga. Totes les persones participants podran lluir la tradicional llufa que porten des de casa. I com ja és habitual hi ha un premi al millor disseny de llufa.

COL·LABORADORS